Santarun 23 december 2023

Inschrijving voor de Santarun is gesloten! Er zijn nog enkele startpakketten beschikbaar. Op zaterdagmiddag vanaf 15.00u kunt u zich melden bij de inschrijving op het plein. Op = Op!

Na een aantal succesvolle edities Colorrun kondigen wij nu met gepaste trots de allereerste Santarun van het eiland Tholen aan. Een Santarun is een fun run waarbij de deelnemers, verkleed als kerstman, een parcours (hard)lopen voor het goede doel. In dit geval voor Stichting Stavoord6. Dit jaar zal de Santarun plaatsvinden in Oud-Vossemeer. De lengte van het parcours is 3km. Het gaat om het plezier en niet om de snelheid.

Hoofdsponsor van de run:

 

Gouden Sponsors: 

Vriend van Santa:

 

Santarun Oud-Vossemeer 

Wanneer: zaterdag 23 december

Tijd: 15.30u gezamenlijke warming up met de officiele start om 16.00u.

Waar: Start en finish op het plein aan de Raadhuisstraat (achter durp).

Doe mee aan dit betoverende kerstevenement en ga met een heerlijk gevoel de kerstdagen in. Verkleed je als de kerstman en ren mee door de sfeervolle straten van Oud-Vossemeer. Of je nu een hardloper bent of gewoon zin hebt in wat plezier, iedereen is welkom om deel te nemen.

Wat kun je verwachten:

🔴 Een sfeervol start- en finishpunt met muziek en entertainment.

🔴 Onderweg aanmoedigingen van dorpsgenoten en bewoners.

🔴 Warme dranken en kerstlekkernijen.

🔴 Prachtige kerstverlichting en versieringen langs het parcours.

Deelname is eenvoudig:

Schrijf je in op ww.stavoord6.nl via onze webshop – Klik HIER om naar de webshop te gaan.

Na inschrijving ontvang je automatisch alle informatie over je startpakket etc. Tevens brengen wij je op de hoogte van het programma en de spelregels.

Geniet van de Santarun en creëer onvergetelijke herinneringen.

De Santarun is niet alleen een sportief evenement, maar ook een viering van samenzijn en kerstplezier. Kom met je vrienden, familie en buren en maak deze dag nog specialer!

Trek je kerstmanoutfit aan en kom op zaterdag 23 december naar het dorpsplein. We hopen jullie allemaal te zien voor de 1ste editie van de Santarun Oud-Vossemeer. 

Lees ook de spelregels op de subpagina. Je kan er ook komen door HIER te klikken.