Culinaire avond vrijdag 1 december

Bedankt voor jullie deelname! Het was geweldig!

Stichting Stavoord6 sluit Culinaire avond af met gulle opbrengst van €7290,-

Afgelopen vrijdagavond schitterde restaurant Buutengaets in Sint-Annaland als het toneel van een onvergetelijke culinaire avond, georganiseerd door Stichting Stavoord6. Het restaurant, tot de nok toe gevuld, bruisde van positieve energie en gezelligheid.

Bij aanvang van het evenement nam voorzitter Ivo Slokkers de gelegenheid om terug te blikken op het afgelopen jaar. Na de opening van het Stavoord6huis in juni vorig jaar hebben meer dan 1100 overnachtingen plaatsgevonden, waarbij de gemiddelde beoordeling van de bewoners een indrukwekkende 8,7 was. Slokkers prees alle vrijwilligers voor hun toewijding, met speciale erkenning voor de vrijwilligers van Anna Zorgt en de VVE van het park, die verantwoordelijk zijn voor de verwerking van boekingen en het ontvangen van de doelgroep.

De gasten werden tijdens deze avond getrakteerd op een culinair zesgangendiner onder leiding van Chef-kok Bert Coelers, compleet met bijpassende wijnen. De muzikale omlijsting werd verzorgd door de getalenteerde zangeres Shehera Vega Sanchez.

De avond stond ook in het teken van het afscheid van Bert en Gina Coelers, die binnenkort restaurant Buutengaets zullen verlaten. Als blijk van waardering werden zij op passende wijze bedankt door de stichting.

Aan het einde van de avond nam penningmeester Peter Westdorp namens de stichting een indrukwekkende cheque ter waarde van €7290,- in ontvangst. Deze genereuze bijdrage zal worden gebruikt ter ondersteuning van de doelstellingen van Stichting Stavoord6.

 

 

Culinaire avond op VRIJDAG 1 DECEMBER 2023

Waar: Restaurant Buutengaets, Havenweg 12, Sint-Annaland

Het is met veel genoegen dat we jullie uitnodigen voor een onvergetelijke culinaire avond in Restaurant Buutengaets in Sint-Annaland. Deze avond staat in het teken van gastronomisch plezier, prachtig uitzicht op de Oosterschelde en het goede doel.

Inloop 18.00 uur aanvang diner 19.00 uur

Chef-kok: Bert Coelers 

Chef-kok Bert Coelers zal jullie verwennen met een verfijnd 6-gangen diner. Zijn creaties zijn bekend om hun subtiele smaken en prachtige presentatie en dit belooft een culinaire ervaring te worden die je niet snel zult vergeten.De gerechten zullen worden geserveerd met een zorgvuldig geselecteerd glas wijn door Maurice de Coninck van Coninck wines.

De avond wordt opgeluisterd door de zang en muziek van Shehera Vega Sanchez. Haar muziek zal de sfeer van de avond compleet maken en bijdragen aan een onvergetelijke ervaring.

Deze bijzondere avond wordt georganiseerd door Stichting Stavoord6. De opbrengst van deze avond zal ten goede komen aan deze stichting, die als voornaamste doelstelling heeft om terminaal zieke mensen kosteloos de kans te geven om samen met dierbaren nog een mooie vakantieweek te ervaren in het Stavoord6huis.

Afscheid Bert en Gina Coelers

Deze avond markeert ook een speciaal afscheid voor Bert en Gina Coelers, de drijvende krachten achter Restaurant Buutengaets. Ze hebben jarenlang met passie en toewijding gewerkt om gasten te verwennen met heerlijk eten en gezelligheid. Na dit jaar stoppen ze met het uitbaten van het restaurant. Kortom: dit is één van de laatste kansen om van hun gastvrijheid te genieten!

Deelname

De prijs voor deze avond, inclusief een wijnarrangement, bedraagt € 89,50 per persoon. Geef in uw aanmeldingsmail het aantal personen aan en of er speciale dieetwensen zijn.

We kijken ernaar uit om jullie te verwelkomen op deze bijzondere avond.

Met culinaire groeten, Stichting Stavoord6

AANMELDEN: STUUR EEN MAIL NAAR INFO@STAVOORD6.NL