Aanbevelingen

Gemeente Tholen
Stichting Stavoord6 is een begrip in de gemeente Tholen en ver daarbuiten. Ik heb persoonlijk veel waardering voor de vele enthousiaste vrijwilligers die zich belangeloos inzetten voor het goede doel. Het is voor mij dan ook een eer deel te mogen uitmaken van het comité van aanbeveling.
Het hele jaar door organiseert de stichting een scala aan activiteiten. Het is geweldig dat de stichting veel steun krijgt vanuit de Thoolse samenleving, de scholen en ook vanuit het bedrijfsleven. Het begon allemaal met de beklimming van de Alpe d’HuZes. Het gevoel van “wij willen meer doen ” werd steeds sterker. Vanuit dit gevoel wordt er nu hard gewerkt aan de realisering van een vakantiehuis voor mensen met een slechte levensverwachting in gemeente Tholen. Zieke mensen nog één keer een mooie herinnering meegeven. Daar willen we toch allemaal onze schouders onder zetten?
Ik wens stichting Stavoord6 veel succes toe met het organiseren van alle activiteiten en de realisatie van die ene grote wens: de bouw van het vakantiehuis.

Ger van de Velde- de Wilde
Burgemeester gemeente Tholen

 

 

Photoshoot Burgemeester Nuis van de gemeente Tholen.

 

De gemeente Tholen is trots op Stavoord6! De stichting organiseert jaarlijks tal van activiteiten in de strijd tegen kanker. Het Glazen Ei, spinningmarathons, gezinsfietstochten; duidelijk is dat Stavoord6 midden in de maatschappij staat en probeert een ieder aan te spreken, waarbij fietsen centraal staat. Het is bewonderenswaardig met hoeveel passie en enthousiasme de vele vrijwilligers dit doen. Vrijwilligers zijn tenslotte het cement binnen de samenleving, iets waar onze gemeente veel waarde aan hecht. Natuurlijk zijn ook alle bedrijven die iets doen voor de stichting onmisbaar. Uit die betrokkenheid blijkt wel hoe het leeft onder de Thoolse inwoners en bedrijven. Ook kinderen en zelfs complete schoolklassen voelen zich betrokken en zetten zich in om hun steentje bij te dragen.

 

Een van de hoogtepunten de afgelopen jaren was het beklimmen van de Alpe d’HuZes. Dit, en al die andere initiatieven, maakt dat wij als gemeente trots zijn dat deze stichting in onze mooie gemeente zo sterk vertegenwoordigd is.

 

Ik wens Stavoord 6 alle succes!

 

W. Nuis

Oud Burgemeester van Tholen