Stavoord6huis huren

De insteek van het Stavoord6huis moge duidelijk zijn. Wij willen zo veel mogelijk families een onuitwisbare herinnering geven. Mensen met een slechte levensverwachting omringd door dierbaren laten genieten van en met elkaar. Wij hebben echter als kleine organisatie ook te maken met vaste kosten. Deze vaste kosten bestaan uit onder andere: energiekosten, parkgelden, onderhoudskosten, schoonmaakkosten etc.

Uiteraard gaan wij weer een aantal activiteiten en evenementen organiseren om deze kosten te kunnen betalen. Daarnaast willen we in de periodes dat het huis niet voor de doelgroep wordt gebruikt, het huis verhuren. Op deze manier dragen de huurders ook bij aan het kosteloos verblijf van mensen die vanuit de doelgroep in ons huis verblijven. Zo kunnen wij de toekomst van het stavoord6huis waarborgen. U kunt ons huis dan via de site van het chaletpark Krabbenkreek boeken. Het huis heeft daar de naam : Chalet 232

Een van onze sponsors (Chaletpark Krabbenkreek.com) zorgt voor de verdere afhandeling van uw boeking. Zij zorgen er tevens voor dat de verhuuropbrengst ten goede komt aan de stichting.

Het huis is te huur via onderstaande link:

Chalet 232