Steunen met stenen

Draag uw steentje bij en koop voor 20 euro snel en eenvoudig een eigen bouwsteen. Met uw bijdrage worden praktische aanpassingen, zoals medische voorzieningen, inrichting en aankleding bekostigd. Uw kunt de steen aanschaffen in onze webshop.

 

U maakt tevens kans op leuke prijzen die bij lokale ondernemers zijn ingekocht.

Op de dag van de ondernemer zijn onze vrijwilligers bij een aantal trouwe sponsors op bezoek geweest. Uitgerust met een ‘Hart onder de riem’ hebben wij de door corona zwaar getroffen horeca ondernemers bezocht. Zoals u wellicht weet hebben wij dit jaar geen evenementen kunnen organiseren om zodoende geld te kunnen genereren voor ons Stavoord6huis.

Brasserie De Zeester – Scherpenisse

Restaurant Buutengaets – Sint Annaland

Brasserie de Deu Braek – Sint Annaland

 

Eetcafe Hart van Tholen – Tholen

 

Restaurant Huys van Roosevelt – Oud Vossemeer

 

Bij de bezochte horeca-gelegenheden hebben wij een waardecheque van €100,- aangekocht. Deze waardecheque kunnen mensen die meedoen aan de actie ‘Steunen met Stenen’ winnen. Tijdens de trekking in december van dit jaar, maakt ieder uniek steenhouderscertificaat kans op een leuke prijs. U kunt in het bezit komen van een steen via www.stavoord6.nl

Naast de kleine bijdrage willen wij hiermee vooral onze waardering laten blijken richting deze horeca-ondernemers. Zonder de ondernemers van ons mooie eiland zouden wij het een stuk lastiger hebben om mooie acties en evenementen te organiseren. Ondernemers nogmaals bedankt en sterkte de komende roerige periode.