Kreeftenlunch 7 juli 2024

 

Op zondag 7 juli aanstaande organiseert Stichting Stavoord6 een kreeftenlunch op een unieke locatie: Midden op een zandplaat in de Oosterschelde!

Tijdens dit live-cooking event bereiden de koks naast uiteraard kreeft ook andere ingrediënten die de Oosterschelde te bieden heeft.

 

Lunch

Als starter een amuse en een frisse bubbel, gevolgd door een voorgerecht. Ondertussen kunt u live meekijken naar de bereiding van de kreeft en diverse andere schaal- en schelpdieren, waaronder kreeft, langoustine, kokkels, mosselen, krab, en natuurlijk zal de oester niet ontbreken. In een prachtige ambiance, midden in de natuur, wordt dit alles geserveerd met bijpassende wijn en alcoholvrije dranken.

 

Hoe laat?

U wordt om 11.00 uur opgehaald bij restaurant Buutengaets en vervolgens vaart u met een ervaren kreeftenvisser naar de zandplaat. Bij aankomst verzoeken wij u plaats te nemen aan de sfeervol gedekte tafels. Want in verband met het getij verblijft u ongeveer 2,5 uur op de zandplaat.

 

Kosten

Deze lunch is inclusief bootvervoer, bijpassende wijn en plat/bruisend water en bieden wij aan voor een all-in prijs van €109,- per persoon. Van dit bedrag gaat een substantieel deel naar onze stichting.

 

Reserveren

Deze unieke belevenis is vanwege de boottocht slechts voor een beperkt aantal personen beschikbaar. Mogen wij u overvaren? Reserveer dan dit prachtige avontuur via info@stavoord6.nl  Vermeld hierbij uw gegevens (naam en telefoonnummer) en het aantal personen waarvoor u wilt reserveren.

 

Wij zien u heel graag op zondag 7 juli aanstaande!

 

Tijdens deze kreeftenlunch is er geen mogelijkheid rekening te houden met allergieën en dieetwensen.