Voor altijd in ons hart

 

21 oktober 2018 kreeg onze stichting het droevig bericht dat Peter den Ouden plotseling was overleden. Een vuistslag in ons gezicht. Peter is vanaf de oprichting teamlid en gezamenlijk hebben we met hem de Alpenreus beklommen. Bij alle activiteiten konden we een beroep op hem doen. Wij verliezen in hem een bijzonder gewaardeerd teamlid maar bovenal verliest eenieder in zijn omgeving een mooi mens.

Lieve Peet, we gaan je missen man!

 

 

“Always look on the bright side of life”

De hierboven genoemde titel is inmiddels onlosmakelijk verbonden met “onze Fredy”. Op woensdag 6 juni 2012 beklommen wij met 3 teams de reusachtige Alpe d’Huez. Dit deden wij in de strijd tegen kanker. John Vroegop is een van onze teamleden en bovenop de Alpe d’Huez stonden al onze partners te wachten. Onder hen was Fredy Besters. Het moet voor haar een speciaal moment zijn geweest, want op die dag was ze zelf nog herstellende van een van de behandelingen.
Wat een prachtmens! Zo vol energie en strijdlust. Velen namen aan haar vechtlust om te winnen van deze ziekte een voorbeeld om de alpenreus te bedwingen. 2 jaar later, uitgerekend op de dag van Alpe d’HuZes 2014 verliest ze de strijd. Op 5 juni 2014 overleed Fredy Besters aan de gevolgen van de ziekte kanker.
Fredy was een dame vol onverwachte en niet te voorspellen acties. Ze was een fervent supporter van onze stichting. Zo stapte ze zelf, ondanks haar zware behandelingen en kuren, tijdens de jaarlijkse spinningmarathon vaak zelf op de fiets en wilde graag met haar verhaal onze stichting steunen en promoten.
Op de laatste dag hier op aarde verraste ze ons allemaal nogmaals door op haar afscheid geen bloemen te willen maar graag een donatie ten behoeve van ons StaVoord6huis. We zijn haar en niet te vergeten John hier erg dankbaar voor.

“ Lieve Fredy, bedankt voor alles wat je voor ons hebt gedaan. Je zit voor altijd in ons hart en we zullen je nooit vergeten”.

Photo 05-08-10 04 47 40_1024

1974 – 2014