Stallandse Night Walk

Stallandse Night Walk Gezond, vitaal, actief en een goed doel

Op 14 maart jl. werd het succesvolle project ‘Samen Spelen’ met de beide Sint-Annalandse basisscholen georganiseerd met ruim 500 zeer enthousiaste deelnemers als resultaat. Op donderdagavond 29 maart organiseert het projectteam – dat onlangs de naam ‘StallandKERNgezond’ heeft aangenomen – zijn tweede activiteit. Een laagdrempelige, actieve en spannende activiteit voor iedereen. Tijdens het Glazen Ei evenement van StaVoord6 wordt er een bijzondere avondwandeling van 5 km georganiseerd rondom Sint- Annaland. Het projectteam maakt onderdeel uit van Zorgcoöperatie Anna Zorgt. Aan deze activiteit mag iedereen meedoen voor slechts 3 euro. De opbrengst van deze spannende avondwandeling wordt aan het einde ervan uitgereikt aan het goede doel.

De looproute van 5 kilometer loopt vanaf Havenzicht aan het Havenplein langs de haven, via de boulevard van Sint-Annaland en het buitendijkse fietspad en weer terug. De route wordt afgebakend met sfeer verhogende lichtbakens. Je kunt de bijzondere avondwandeling starten tussen 21.00 en 21.30 uur vanaf het Havenplein en je legt het uitgezette parcours af op je eigen tempo. De Stallandse Night Walk wordt officieel afgetrapt door twee van de werkgroepleden, te weten Roseline den Braber en Martine Ridderhof. Na afloop ontvangen alle deelnemers een verrassing. Doel van het projectteam is dat alle activiteiten die het organiseert, bijdragen aan een gezond, vitaal & actief Sint-Annaland. Een doelstelling die prima past bij de zorgcoöperatie, maar waarmee Anna Zorgt vooral ook van toegevoegde waarde wil zijn voor de jongere leeftijdsgroepen. Inwoners die nu nog geen zorg nodig hebben. Voor deze activiteit hoef je géén lid te zijn van Anna Zorgt en alle inwoners van Tholen zijn van harte uitgenodigd.

Neem voor alle zekerheid zelf ook een zaklamp mee. Is wel zo handig en extra sfeervol. Voor slechts 3 euro krijg je een leuke activiteit georganiseerd en dragen de lopers tevens iets bij aan het goede doel; het realiseren van een vakantiewoning voor mensen met een slechte levensverwachting. Stichting StaVoord6 maakt zich hier al jaren sterk voor en van 29 maart tot en met 2 april organiseren zij hun slotactiviteit in het voormalige restaurant Havenzicht aan het Havenplein in Sint-Annaland.

Voorinschrijven kan via onderstaande button.  Je doorloopt het menu van de webshop en legt het product in je winkelmandje. Je hoeft nu niet te betalen. (het woord afrekenen is dus niet van toepassing) We rekenen contant af bij de start op donderdagavond 29 maart as. 

Inschrijven Stallandse nightwalk