Opbrengst Goedhart Delta tocht €3450,-

Goedhart Deltatocht levert €3450,- op voor StaVoord6huis

2de editie oogst veel lof van deelnemers

Op zaterdag 13 september jl. is de 2de editie van de Goedhart Delta tocht verreden. Onder zonnige omstandigheden legden de toerfietsers hun kilometers af. De deelnemers konden kiezen uit 80, 125 en 165 kilometer. In Sint-Maartensdijk meldde zich maar liefst 227 deelnemers aan de start. De routes van de 125 en 165 bleken de populairste afstanden te zijn. Deze routes voerden langs de oevers van de Oosterschelde over de Zeelandbrug en voormalig werkeiland Neeltje Jans. Onderweg werden alle deelnemers voorzien van het nodige proviand. Bij terugkomst in Sint-Maartensdijk, de plaats waar de naamgever en hoofdsponsor Goedhart B.V. van deze tocht is gevestigd, roemden de deelnemers de uitgezette route en de verzorging onderweg.

Deze week hebben de Chief financial officer van Goedhart B.V. Hans Traas en penningmeester van StaVoord6 Peter Westdorp de balans opgemaakt. “de mooie samenwerking tusen Goedhart b.v. en de vrijwilligers van StaVoord6 is voor beide partijen weer succesvol gebleken en heeft een prachtige cheque als gevolg” aldus Peter Westdorp. De tocht zal dus zeker een vervolg krijgen in 2015.

De eerstvolgende activiteiten van StaVoord6 zijn de culinaire avond op zaterdag 22 November in restaurant Buutengaets in Sint-Annaland en de fameuze spinningmarathon op vrijdag 28 November bij Salus healthclub in Tholen.