Culinaire avond levert ruim €10.000 op

Afgelopen zaterdag werd in restaurant Buutengaets in Sint-Annaland de 3de editie gehouden van de culinaire avond. Deze culinaire avond bestond uit een 6-gangendiner wat werd bereid door de koks van Buutengaets. Naast de sfeervolle locatie en het lekkere eten werd deze avond ook voorzien van het nodige entertainment.

Pianist Sybren Zondervan en zangeres Sheherazade Vega Sanchez verzorgden de muzikale omlijsting van deze avond. Daarnaast werd er ter plekke een schilderij gemaakt door kunstenaar Steven Bouwens. Hij maakte gedurende het diner een schilderij met daarop een weergave van deze avond. Tussen de diverse gangen van het diner namen veel van de aanwezigen gasten een kijkje bij deze kunstenaar. Aan het einde van de avond werd het schilderij geveild. Voor maar liefst €725,– kreeg het schilderij uiteindelijk een nieuwe eigenaar.

Tot slot maakten de eigenaren Bert en Gina Coelers van Buutengaets de opbrengst van deze avond bekend. Er kon een cheque worden overhandigd aan StaVoord6 van maar liefst €10.575,– Met deze opbrengst is stichting StaVoord6 weer een stapje dichterbij de realisatie van het huis voor mensen met een slechte levensverwachting.

Deze opbrengst is mede te danken aan de sponsoring van diverse producten. Sponsors van deze avond waren: Heeren van Heusden wijnkopers – Heusden, De Coninck Wines – Scherpenisse, Boulangerie Bernard – Bergen op Zoom, Zeeuwse palingrokerij – Poortvliet, Visgilde Tholen – Tholen, Hanos ISPC – Breda en uiteraard Buutengaets eten en drinken in Sint-Annaland.