Het Glazen Ei

Iedereen bedankt. Het was fantastisch!

F (112) F (111)

 

Programma: donderdag 24 maart, vrijdag 25 maart, zaterdag 26 maart, zondag 27 en maandag 28 maart 

Luister mee op 106.5 FM of via www.glazenei.nl


Van donderdag 24 maart t/m maandag 28 maart organiseert StaVoord6 Het Glazen Ei. Gedurende 100 uur zullen 4 teamleden van onze stichting in de huid kruipen van dj’s. Het is de bedoeling dat er middels het aanvragen van verzoekplaten zoveel mogelijk geld bijeen wordt gebracht. Dit geld komt bij het totaal van het reeds opgehaalde geld ten behoeve van het StaVoord6huis.

Stichting StaVoord6 is in 2015 gestart met een missie. Deze missie is om een duurzame woonvoorziening te realiseren voor mensen met een slechte levensverwachting. De voorbereidingen zijn hiervoor in volle gang. StaVoord6 heeft als streven om tijdens het Glazen Ei bekend te maken op welke locatie het huis zal worden gerealiseerd.

De dagen voor en tijdens Pasen zullen een mix van evenementen zijn. Het zal niet ontbreken aan muziek, cultuur en sportieve elementen. Daarnaast staan wij uiteraard ook stil bij onze missie en zullen ook momenten van reflectie niet in het programma ontbreken. U bent van harte welkom op de markt in hartje Tholen.

IMG_20160219_133238

Voor het volledige programma kunt u terecht op de subpagina’s per dag.

Wilt u een plaat aanvragen klik dan op onderstaande button.

Plaat aanvragen