Programma Glazen EI 2018

Programma Glazen EI 2018

Donderdag 29 maart – De aftrap – 16.00 opsluiten bewoners

13.00  uur            Casembrootschool  glazen eieren versieren in combinatie met groep 7/8 Die Heenetrecht, Oud-Vossemeer

16.00 uur             Casembrootkoor, Enthousiast kinderkoor uit Sint Annaland welke de spits afbijt in dit Glazen Ei.

HAA.. in de maat., uit Oud Vossemeer, wil in eerste instantie jongeren  kennis laten maken met muziek en het plezier van samen muziek maken laten ervaren.

19.00 uur             Meezingkoor Oor ons us. Het Thoolse meezingkoor is opgericht in 2007 en bestaat uit 32 leden. Het repertoire is Nederlandstalige muziek en met name meezingers.

Vanaf 20.00

Avondvullend;  Toeval. Het Sint Annalandse Toeval is een 5-mans formatie uit Sint Annaland en brengt een mengeling van folk, ierse en zeeuwse liedjes ten gehore. Kenmerkend voor Toeval is de mooie samenzang en het verrassende repertoire en vooral het plezier waarmee muziek gemaakt wordt.

Rudy de Queljoe & Jan de Bruijn. Tijdens de openingsavond van het glazen ei 2018 kunnen we genieten van deze 2 topgitaristen!

21.00 uur             Walk in the night . (Anna Zorgt) Bijzondere avondwandeling van 5 kilometer loopt vanaf Havenzicht aan het Havenplein langs de haven, via de boulevard van Sint-Annaland en het buitendijkse fietspad en weer terug. De route wordt afgebakend met sfeer verhogende lichtbakens. Neem voor alle zekerheid zelf ook een zaklamp mee. Is wel zo handig en extra sfeervol. Voor slechts 3 euro krijg je een leuke activiteit georganiseerd. Voorinschrijven kan via www.stavoord6.nl. Ook ter plaatste kunnen deelnemers zich aanmelden.

 

 

Vrijdag 30 maart – Vrijmibo

Workshops: 11.00 uur – 17.00 uur

Martine van de Velde (op Instagram bekend als Typotini) komt naar het Glazen Ei. Kids & volwassenen kunnen aanschuiven voor een inloopworkshop brushlettering of een Circle of Positivity handletteren. Heb je een kaart, kadootje of (naam)bordje dat je professioneel wilt laten beschrijven: neem het mee! Dit alles natuurlijk in ruil voor een mooie donatie aan Stavoord6.

14.00 uur             Ansje en Jansje : Troostdeken haken. Deze middag wordt er een troostdeken gemaakt. De deelnemers kunnen een vierkantje haken (granny square) en deze zullen worden samengehaakt tot een schitterende troostdeken. Deze deken zal ter beschikking komen voor de toekomstige bewoners van het StaVoord6huis. Prachtig toch!

Deze workshop zal tevens op maandag 2 april de gehele dag plaatsvinden. Inschrijfkosten €5,00 inclusief materiaal. Dit kan contant ter plaatse worden voldaan.

Vanaf 16.00 uur  De vrijdagmiddagborrel met live optredens van

Shehera Vega Sánchez en Lisa van Tiggelen. Twee zéér getalenteerde artiesten van Thoolse bodem,  elk met hun eigen repertoire.

Vanaf 20.00 uur optredens van Het Schorrekoor. De oprichting van Het Schorrekoor van Sint-Annaland is een vervolg op het Smartlappenfestival dat in 2003 in Sint-Annaland werd gehouden. Een aantal booteigenaren met Sint-Annaland als thuishaven, deed mee als schipperskoor. Dat werd zo’n succes dat ze nog steeds zingen!

&  Dj Jhonny Goudswaard. Onnavolgbaar, prettig gestoord, met een zeer gevariëerde muziekkeuze. Draait muziek met passie en voor ieder wat wils!

 

Zaterdag 31 maart – Superzaterdag

Gedurende de dag Workshops door Esther Timmermans.

Hartjes van schelpjes, diverse mozaïek workshops.

Je bent van harte welkom en zo wordt de workshop gegarandeerd een succes! Kosten zijn van € 7, 50 tot € 12,50 afhankelijk van je keuze, inclusief materiaal. Dit kan contant ter plaatse worden voldaan.

11.0uur  tot 19.000 uur  Een wijnproeverij door úw topSlijter Christina.

Kom de diverse wijnen proeven en keuren. Er zit vast en zeker iets van uw smaak tussen!

 

11.00 uur             Gospelkoor Polyhymnia. Het repertoire varieert van rustige ballads tot echte ‘black gospel’, van John Rutter tot Sela. Daarnaast bevat het repertoire ook liederen die tijdens de christelijke feestdagen uitgevoerd kunnen worden.

 

14.00 – 17.00 uur Het Knipcafé; laat u haar knippen, stylen .. föhnen door de diverse hairstylisten.

De opbrengst komt ten goede van ons Stavoord6 Huis!  Prijs; € 10,- per onderdeel.

 

14.00 uur             Optreden zangeres Belinda Hemelaar. Haar repertoire is door de jaren van ervaring zeer omvangrijk  geworden,  van Anouk, Ilse de Lange, The Pointer Sisters, Samantha Steenwijk, Tina Turner, Abba, Andre Hazes tot Belle Perez, ze komen allemaal  voorbij.

14.30 uur             Optreden zanger Sjakco de Braal; Optreden voor mensen, en deze mensen een fantastisch feest bezorgen is het leukste wat je kunt doen.

15.00 uur             Iris Latin Fit, dansoptreden met de kindergroep en aansluitend demo!

16.00 uur              Optreden Anita & Ed. Het altijd vrolijke zangduo uit Tholen!

Dans, bewegen, lachen, muziek, lekker zweten en ontspannen’, dit is waar het om gaat bij Iris’Latin Fit.

 Iris’ Latin Fit verzorgt  Zumba en Piloxing.

 

17.00 uur             Optreden zanger Alwin. Op het podium is hij pas in z’n element. De juiste keuze van de nummers en het contact met het publiek maken een optreden van Alwin tot een waar feest.

19.00 uur             Frisky Whisky;  is een 5 koppige band die classic rock muziek maakt.

Voornamelijk wordt er covers gespeeld uit de jaren ‘60, ‘70 en ‘80.

Ca. 22.30 uur     Solid-6; Deze solide allround coverband staat voor klasse en spettert van het podium!

Solid-6 brengt een breed en swingend repertoire dat varieert van de beste pop/rock tot moderne dance.

 

Zondag 1 april – Paasbeste zondag

11.00 uur             Gospelkoor Real Power; swingende gospelmuziek zingt met uitstapjes naar soul en R&B.

12.00 uur tot ca. 19.00 uur           Dartstoernooi, Single 501  Inschrijven via Café An de Sloove: tel: 0166 66 4541 of bij Ramon van Toer e- mail;  vantour@tele2.nl.

14.00  uur tot ca.  17.00 uur Hollandse middag met diverse artiesten!

Marco Paulo ~ Fred van Gerven ~ Ruud Verhelst ~ Rini Valentijn ~ Mike Davids ~Alex Krijnen~ Monique von Beers ~ Leon Basley

 

Maandag 2 april  – De Finale

Speciale radio uitzending mmv Jolanda Bazen van Luizter.  Jolanda Bazen haar passie en haar kracht ligt bij het ‘overbrengen van gevoel en emotie’ via ballads en easy listening repertoire. Mensen dicht bij hun emoties laten komen met het zingen van ingetogen liedjes.

11.00 – 17.00 uur Workshops: Ansje en Jansje, een troostdeken maken.

12.00 uur             Woodworks  Akoestische Folk coverband.  Ze spelen op houten instrumenten akoestische muziek. Daarbij maken wij gebruik van gitaar, contrabas en cajon.

14.00 uur             Popkoor Voix. Uit Oud Vossemeer. Het reportoire is divers; Top 40, Classic Hits van alle jaren in alle talen!

19.00 uur tot ca. 23.00 uur  Jamsessie diverse thoolse én andere artiesten mmv oa Merijn Geluk, Mireille Quist..

20.00 uur komen de Dj’s uit het glazen Ei. Aansluitend wordt het voorlopige eindbedrag bekendgemaakt. Tevens zal dan de uiteindelijke locatie van het StaVoord6 huis worden bekendgemaakt.

 

 

 

Doorlopend:

Escape “The Pub”

  • Speel deze speciaal voor STVD6 ontwikkelde escaperoomalleen tijdens het Glazen Ei 2018 in Sint-Annaland. Inschrijven via Uitjeinjouwstad.nl

 

Tacx beklimming Alpe d’Huez

Op veler verzoek halen we de beklimming van de Alpe d’Huez weer terug naar het glazen ei. Dit item was ook in de editie van Oud-Vossemeer een doorslaand succes. We hebben de mensen van Tacx en Fase fietsen bereid gevonden om de benodigde materialen beschikbaar te stellen. De splinternieuwe Tacx Neo zal samen met het prachtige beeldscherm in havenzicht, het decor vormen voor een sportieve inspanning.

Bij een donatie van €10,00 mag jij een uur lang de Alpenreus beklimmen. Je kan jezelf uiteraard door vrienden, familie en kennissen laten sponsoren, Daarnaast kan jij natuurlijk wel wat supporters gebruiken. Schrijf je in via een pb. Vermeld daarin je naam, telefoonnummer en de dag en dagdeel dat je graag zou willen fietsen tijdens het glazen ei 2018 in Sint-Annaland.

Voor degene die het snelst boven is, wacht er bovendien een leuk presentje!

Durf jij de uitdaging aan?

Inschrijven via info@stavoord6.nl en/of de facebookpagina van StaVoord6.

Gedenkwand

In het glazen Ei zal ook een gedenkwand aanwezig zijn. Iedereen kan tegen een kleine donatie aan stichting StaVoord6 hier zijn of haar geliefde herdenken en of ondersteunen. Deze wanden hebben verschillende thema’s. Door het ‘prikken’ van een vlinder zullen er ware kunstwerken ontstaan.

Puzzel

Heb jij de puzzel op deze pagina opgelost? SMS dan EI met je oplossing naar 3553 en krijgt een retourbericht terug. Men mag zo vaak SMSen als men wil.  Kosten zijn 1,50 per ontvangen bericht.

Er zijn leuke prijzen beschikbaar gesteld door Schietvereniging st-Annaland en Ansje en Jansje.

 

Vraag je plaat nu al aan!

Er komen een aantal gastpresentatoren in het Glazen Ei. oa; Anita en Ed, Burgemeester van de velde en andere prominenten. Wil jij dat ze jouw verzoekplaat draaien? Ga dan naar stavoord6.nl en vraag je plaat aan.