Spinningmarathon

DE SPINNINGMARATHON IS HELAAS UITVERKOCHT ! U BENT WEL VAN HARTE WELKOM OM TE SUPPORTEREN! ER IS LIVE MUZIEK!

Hierbij nodigen we je uit om deel te nemen aan de spinningmarathon van stichting StaVoord6 om zodoende een bijdrage te leveren voor dit goede doel. Deze marathon zal plaatsvinden op vrijdag 3 februari bij Salus Healthclub, Stevinweg 1 te Tholen.

De spinningmarathon heeft een duur van 4 uur. Meedoen mag individueel of per team. Een team mag maximaal bestaan uit 3 leden. Ieder team kiest op voorhand een teamcaptain. De correspondentie en uiteraard de financiële afwikkeling worden door de teamcaptain voldaan.
Tijdens deze speciale 6de editie is zal er worden gefietst op de muziek van de band Go for the Groupies en de dj’s van Incredevent.

Een fiets voor de marathon kost €50,- Dit bedrag mag je uit eigen portemonnee betalen maar als deelnemer kan je natuurlijk jezelf laten sponsoren door familie, vrienden en bedrijven. De prestatie die je gaat leveren voor het goede doel mag immers worden beloond! Voor het team of individu wat het meeste sponsorgeld bijeenbrengt is een leuke prijs beschikbaar. Als tegenprestatie mogen bedrijven een vlag of banner aanleveren die tijdens de marathon zichtbaar zal worden opgehangen.

Daarnaast zijn er nog een aantal exclusieve V.I.P. spinningbikes beschikbaar! Deelnemers die gaan rijden op deze fietsen zullen tijdens de marathon worden voorzien van alle denkbare ondersteuning in de vorm van bevoorrading en massage tussen de sessies door! Deze exclusieve fietsen worden voorzien van de bedrijfsnaam van de sponsor en staan uiteraard op de beste plaatsen. De exclusieve V.I.P. spinningbikes kosten €1000,- Ga op pad en wijs je werkgever en/of relaties op deze exclusieve mogelijkheid!

U bevindt zich tijdens deze marathon in het gezelschap van enthousiaste mensen die allemaal strijden voor hetzelfde doel….