Informatie Colorrun Eiland Tholen

Zaterdag 24 juni – Start : 19.00 uur

Hoe schrijf je in voor deze geweldige run? Heel simpel door te klikken op de knop aan de onderkant van deze pagina. Inschrijven kan tot dinsdag 20 juni 20.00u. Daarna alleen nog via inschrijving op de dag zelf of op woensdag 21 juni en donderdag 22 juni tussen 19.00 – 21.30u in Brasserie de Zeester, Gorishoeksedijk 35 te Scherpenisse. Dan kost een deelnamebewijs wel €20,-

Deelnemen aan deze geweldige run?

Om mee te kunnen lopen met de Colorrun eiland Tholen moet je je van te voren opgegeven hebben. Het is niet de bedoeling om aan de start te verschijnen zonder startnummer. Op last van de gemeente moeten wij precies weten wie er deelnemen en geregistreerd staan. Dit geld ook voor de kinderen, geen startnummer is geen deelname.

* Ik heb geen id bewijs voor mijn kind?

Mocht je geen legitimatiebewijs voor je zoon of dochter hebben dan kan je je startnummer ook ophalen met een (kopie) van de zorgpas. Het gaat erom dat we een bewijs van naam en de geboortedatum hebben voordat je je startnummer mee krijgt. Je hoeft – mag je copy ID niet afgeven. Het is slechts ter controle.

Een startbewijs kost €18,50 exclusief transactiekosten (€0,50), maar aangezien het geld naar ons Stavoord6 huis gaat bieden wij ook de mogelijkheid om het inschrijfbedrag te verhogen door zelf je inschrijfgeld te bepalen!

Jonger dan 12 jaar?

Kinderen mogen uiteraard ook meedoen. Hun ouders/verzorgers kunnen ze inschrijven. Deelname altijd samen met een volwassenen. De kosten zijn ook € 18,50. We doen het immers voor ons Stavoord6 huis.

Bij de inschrijving zit inbegrepen:

 • Startbewijs Color run eiland Tholen voor 24 juni 2017
 • T-shirt colorrun eiland Tholen
 • Een stoere bril
 • Bevestiging /startbewijs

Wanneer je betaling ontvangen is ontvang je automatisch een bevestiging per e-mail. Controleer dus of je je e-mailadres goed hebt ingevuld.

Bereikbaarheid en parkeren

PARKEREN

Om een indicatie te hebben hoeveel auto’s we kunnen verwachten vragen we u bij de inschrijving op te geven met welk vervoermiddel)len) u komt. Wanneer u aanrijdt richting het terrein van de colorrun, wordt u opgevangen door onze verkeersregelaars. Wij hebben op korte afstand van het evenmententerrein voldoende parkeergelegenheid. Volgt u aub hun aanwijzingen op!

Nog handiger is het, vanwege de verwachtte drukte om met de fiets te komen.

Tip: Carpool met je color buddies voor extra veel voorpret en teamspirit!

CHECKLIST

Houd de onderstaande checklist bij de hand als je jouw sporttas gaat inpakken voor jouw eiland Tholen colorrun Zo weet je zeker dat je niets vergeet en dat je dag soepel verloopt!

 • (Een kopie van) je ID voor het ophalen van je startbewijs.
 • Cash geld
 • Droge kleding voor na je run. We raden je aan om in je sportkleding naar het terrein te komen.

Er komt verfpoeder op je kleding, doe dus niet je meest nette kloffie aan!

HORECA VOOR PUBLIEK EN DEELNEMERS

Tijdens de colorrun zal Brasserie De Zeester zorgen dat je tegen betaling drankjes en een hapje kunt doen op het terrein. Er zullen diverse standjes staan.

De drankjes betaalt u met munten die te koop zijn bij de centrale kassa, deze is goed aangeduid.

Er is dus genoeg reden om met de leukste, kleurrijkste 5 km mee te doen!

“TIMING IS EVERYTHING”

Zorg ervoor dat je op tijd aanwezig bent om je sporttas in te leveren bij de garderobe en je verder voor te bereiden op jouw colorrun. Bovendien zou het zonde zijn alle voorpret al te missen! U kunt bij ons uw spullen achterlaten in de garderobe. De kosten zijn slechts €2,- .

Snelheid? Het gaat om fun..

Bij de Colorrun eiland Tholen draait het niet om de snelste/beste tijd maar om de fun die je er met z’n allen aan beleeft. Er is tijdens de ‘Run’ op 24 juni dan ook geen tijdsregistratie. Je kan het parcours van 5KM afleggen zoals je zelf wilt.

Wil je graag wandelen, dansen, huppelen of misschien wel kruipen, het kan allemaal. Laat je niet afschrikken door het woordje RUN, want voor deze “funrun” hoef je geen getraind hardloper te zijn! Zin om mee te doen met deze kleurrijke funrun? Schrijf je dan nu in!

Uiteraard gaan we er met z’n allen voor zorgen dat 24 juni een de kleurrijkste dag van het jaar wordt, daarom zul je langs de route muziek en entertainment vinden.

Op het festivalterrein zullen de Dj’s van Incredevent jullie alvast opwarmen met geweldige muziek. Vervolgens zal je onderweg verrast worden met vrolijke klanken en toegejuicht worden door enthousiastelingen.

VRIJWILLIGERS:

Wij zoeken enthousiaste en gemotiveerde vrijwilligers die ons komen helpen dit evenement tot een succes te maken. Zonder jouw hulp kunnen wij dit loopspektakel niet uitvoeren. Er zijn veel verschillende functies tijdens de Colorrun eiland Tholen.

Neem contact met ons op indien je graag je steentje wilt bijdragen aan dit unieke evenement. Stuur een mailtje naar info@stavoord6.nl

POEDER:

Wij gebruiken totaal veilige poeder dat speciaal gemaakt wordt voor dit soort festivals. Het poeder is getest en 100% veilig voor milieu en gezondheid. Maar met alles zijn er toch regeltjes, advies en waarschuwingen. Wij gooien het poeder op veilige (borst) hoogte en alleen op verzoek in je gezicht. De normale reactie van mensen is hun ogen en mond dicht te houden, maar mocht je onverhoopt toch iets in ogen of mond krijgen dan geven wij de volgende tips.

 • Let op met lenzen in uw ogen. Doe deze uit of draag een zwembril-motor bril die afsluit.
 • Het poeder is een hele fijne stof (denk aan babypoeder) en kan wellicht gaan irriteren. Bij irritatie ruim spoelen met water (flesjes water hiervoor zijn op elk kleurpunt aanwezig – tevens EHBO).
 • Mensen met gevoelige luchtwegen kunnen bij het inademen van het poeder last krijgen. Ons advies is om stofmaskers te dragen, al zijn er op andere Color Runs nooit problemen geweest op dit gebied. Je kunt het stofmasker aanschaffen bij de (online) drogist.
 • Telefoon, fototoestel, camera goed beschermen tegen het poederstof. Afdekken in een stofvrije zak, gebruik maken van kappen voor de lenzen. Het fijne poederstof kan schade veroorzaken. Wees voorzichtig bij de kleurpunten.
 • Met babydoekjes haal je zonder water al het meeste poeder van je handen en gezicht etc.
 • Kleding: het poeder klop je in principe zo uit je kleding. Alleen als het nat wordt gaat dit wat moeilijker. Wij adviseren je oude schoenen te dragen en kleding waarin een vlekje geen probleem is. Onze was ervaring is, dat alles schoon wordt. Maar wij dragen geen verantwoording mocht je splinter nieuwe hagel witte shirt iets minder wit blijven.
 • Natuurlijk hopen we dat het niet gebeurt. Mocht er toch iets kapot gaan als gevolg van je deelname aan Colorrun eiland Tholen of niet al het stof gaat bijvoorbeeld van je schoenen dan kunnen we daar helaas niets aan doen. Wees gewoon verstandig en doe oude kleren en schoenen aan. Wij gaan ervan uit dat alle kleurpoeder er gewoon uitgewassen wordt in de wasmachine maar voor de zekerheid kun je beter niet je allermooiste kleren aan doen. Geef dit advies ook door aan je supporters!

De organisatie is niet verantwoordelijk

ALTERNATIEVE DATUM:

We kunnen alles regelen, organiseren en afspreken… behalve het weer. Mocht het vanwege de weersomstandigheden 3 dagen van te voren duidelijk zijn dat het onmogelijk is om Colorrun eiland Tholen op 24 juni 2017 te houden, dan zullen wij ons best doen voor een alternatieve datum. Er is geen restitutie mogelijk van het inschrijfgeld.

Als Colorrun eiland Tholen op de dag zelf moeten worden afgelast ivm de veiligheid en op last van de gemeente. Dan zal er geen alternatieve datum worden ingezet en zal er geen teruggaaf van uw deelname geld plaats vinden. Shirts en toebehoren kunnen wel worden opgehaald.

Wij verwijzen art. 2.8 van de algemene voorwaarden van de Color Run Tholen.

Uiteraard hoopt de organisatie ook dat de run gewoon door kan gaan onder mooie weersomstandigheden.

 

Mag ik foto’s maken? 
Natuurlijk, er zullen ook professionele fotografen aanwezig zijn om al die gekte vast te leggen. Breng zelf je telefoon, camera, pieper, walkman, mp3 speler mee. Misschien een tip om hier een zakje om heen te doen tegen het gekleurde stof.

Zijn kinderen toegestaan?
Ja, ook kinderen vinden het leuk om met kleuren te spelen, net als de rest van ons.

Mag mijn familie komen kijken?
Zeker zijn zij welkom om deel uit te maken van de gekste kleurrijkste dag uit je leven.
Vergeet ze niet uitgebreid te omhelzen zodra je over de finish gaat!

Mag ik verkleed komen?
Graag, hoe gekker hoe beter! Maar denk eraan, het door ons verstrekte Colorrun eiland Thole shirt is je startbewijs!

Meedoen? 
Kijk op inschrijven en meld je aan voor de kleurrijkste loop van je leven!

Tot wanneer kan ik inschrijven?
Lees alle info hier over op de inschrijfpagina

Kan ik nog annuleren?
Het is mogelijk om je inschrijving te annuleren. Dit kan (minus administratie kosten a 5 euro) tot 1 mei 2015, daarna kunnen wij het inschrijfgeld niet meer terugstorten i.v.m. bestellingen die gedaan zijn.

Mocht je willen annuleren stuur dan je bevestigingsmail (replay) naar info@stavoord6.nl met de mededeling van annuleren.
Administratief is het veel werk om de annulering te verwerken. Wij verzamelen annuleringen en zullen deze eens per maand verwerken.
Hierdoor kan het even duren eer je je inschrijfgeld terug ontvangt (minus 5 euro administratie kosten).

Waar kan ik mijn startpakket ophalen?

Het startpakket kan worden opgehaald bij Brasserie De Zeester, op woensdag 21 en donderdag 22 juni van 19.00 – 21.30 uur. Uiteraard ook op de dag zelf vanaf 17.00 uur. Hou er dan wel rekening mee dat het druk kan zijn.

Ik kan zelf niet lopen, kan ik mijn start nummer verkopen? En laten aanpassen?
Je, kan je start nummer gerust aan iemand overdragen. Let wel op, ze lopen dan op jouw naam.
De inschrijving kan niet meer worden aangepast. Het start nummer wordt dan naar de ingeschreven deelnemer verzonden.  Neem je een startnummer over dan betaal je dus aan de ingeschreven deelnemer. .

Wij hebben geen tijdsregistratie, geen aparte categorie startvakken en iedereen kan samen starten, lopen en finishen! Kinderen met ouders starten achteraan i.v.m. veiligheid.

Waar kan ik parkeren?
U wordt op weg naar de startlocatie opgevangen door onze verkeersregelaars. Volgt u a.u.b. hun aanwijzingen op.

Op korte afstand van het terrein is er voldoende parkeerplaats.

Praktische zaken
Eind mei zullen wij een email versturen waarin wij alle informatie naar jullie toe zullen sturen. Hou je e-mail, onze website, twitter en facebook in de gaten!

Kan ik mijn huisdier meenemen? 
Natuurlijk niet! Huisdieren en andere niet menselijk poepende beesten zijn niet toegestaan tijdens de wedstrijd. Zij mogen niet deelnemen.

Is er een tijdlimiet?
Nee geen tijdsregistratie maar je hebt de tijd van je leven.

Is er minimum leeftijd?
Nee, kinderen onder de 12 mogen meedoen onder begeleiding. Kinderwagens, rolstoelen, iedereen is welkom!

Wat moet ik aan? 
Je kan alles dragen. Alles in het wit laten de kleuren wel beter uitkomen. Het kan zomaar de leukste, kleurrijkste dag van je leven worden maar draag waar je je prettig in voelt.

Geeft het poeder vlekken?
Natuurlijk willen we heel eerlijk zijn. Het meeste zal na het wassen verdwijnen. Net als andere vlekken geldt dat hoe eerder je het wast hoe beter het resultaat zal zijn. We adviseren om kleding te dragen waarvan je het niet erg vindt als ze vies worden. Veeg jezelf zoveel mogelijk schoon voordat je het kleurenpoeder nat maakt. Wil je de kleur bewaren in je kleding, besprenkel het met azijn, strijk je kleding en daarna pas wassen. Een leuk aandenken aan de kleurrijkste dag van je leven!

Geeft het vlekken in mijn auto?
Breng een handdoek of vuilniszak mee. Mocht het poeder in je auto zitten kan het makkelijk met een stofzuiger verwijderd worden.